Crypto Market mister $ 200 milliarder, når Bitcoin styrter

Markedsværdien for krypto er reduceret med 200 milliarder dollars på 24 timer på grund af et betydeligt tab i prisen på Bitcoin og andre altcoins.

Efter at have registreret en betydelig stigning i løbet af den sidste måned, har kryptomarkedet mistet omkring 200 milliarder dollars i markedsværdi inden for 24 timer

Specifikt afslørede CoinMarketCap-data, at værdien af ​​kryptomarkedet faldt fra 1,1 billioner dollars den 10. januar til omkring 900 milliarder dollars de følgende penge.

Det massive fald i kryptomarkedet kan være bundet til den nylige tilbagetrækning i prisen på Bitcoin. På trods af de seneste betydelige gevinster er prisen på Bitcoin faldet.

Ved pressetid var Bitcoin faldet 15,99% i løbet af de sidste 24 timer til $ 32.880,76.

Selvom andre altcoins sluttede sig til Bitcoin i dets nylige rally, registrerer aktiverne i øjeblikket også tab. Det næststørste digitale aktiv Ethereum (ETH) er ned 22,60% til $ 998,18. Også, Ripples XRP er nede 11,69% til $ 0,2795. Derudover er Litecoin (LTC) steget 24,18% til $ 127,76.

Som cryptocurrencies dip og krypto tab markedsværdi, den britiske Financial Conduct Authority advarede :

”Hvis forbrugerne investerer i denne type produkter, skal de være parat til at miste alle deres penge. Som med alle højrisiko-spekulative investeringer, skal forbrugerne sørge for, at de forstår, hvad de investerer i. ”

I en rapport bemærkede Forbes, at prisfaldet begyndte søndag efter Sunday Times afslørede, at HSBC er begyndt at forhindre overførsler fra kryptobørs .